Starši in učenci od 1. do 5. razreda ste že dobili navodila za pouk na daljavo od vaših učiteljev. Učitelji bodo z vami v kontaktu tudi preko elektronske pošte in vam bodo dajali nadaljnja navodila za delo učencev na domu.

Učence od 6. do 9. razreda prosimo, da dnevno dostopajo do šolske spletne strani in delajo učno snov in naloge po navodilih učiteljev. Učenci vstopajo do svojega razreda (npr. 6. razred) in potem pod predmete (npr. matematika) in pogledajo navodila za pouk pri vsakem predmetu, ki ga imajo tisti dan na urniku. Predmeti ne bodo ločeni po učiteljih, ampak imajo vsi učenci enega razreda enaka navodila za delo (npr. vsi 6. razredi imajo enaka navodila za delo pri vseh predmetih). Prosimo vas, da naloge in navodila učiteljev vestno izpolnjujete. Dopoldan naj pri vas doma pouk poteka enako, kot če bi bili v šoli.

Za vse nadaljnje informacije spremljajte obvestila na naši spletni strani. Starše bomo obveščali tudi po elektronski pošti, vendar vas prosimo za razumevanje, ker bo ta zaradi preobremenitve strežnika prihajala z večurnim zamikom (lahko tudi pozno ponoči).

OBVESTILO

Ob koncu tedna (sobota), se bodo gradiva za pouk za pretekli teden brisala. Učenci, gradivo, ki ga niste uspeli predelati, si lahko sami shranite na računalnik.

6. RAZRED

7. RAZRED

8. RAZRED

9. RAZRED

Related Images:

(Skupno 61.592 obiskov, današnjih obiskov 1)