Od OŠ Žiri se poslavlja generacija 2005. Naj namesto vabila na valeto in stiska roke velja zahvala za delo učiteljem in drugim zaposlenim na šoli. Učenci 9. razredov se skupaj z razredniki Bogdanom Erznožnikom, Petro Novak in Majo Brezovar zahvaljujemo vsem učiteljem in vodstvu šole za posredovano znanje in vzgojo, ki smo je bili deležni v preteklih 9 letih šolanja.

Zahvaljujemo se vsem zaposlenim v kuhinji, da so poskrbeli za naše obroke, čistilkam, da so vsakodnevno čistile, kar smo umazali, hišnikoma, da sta popravila za nami, kar smo uničili, in vsem ostalim zaposlenim, ki ste na kakršen koli način pripomogli k našemu uspešnemu zaključku. Torej hvala vsem, ki ste nas prenašali, ki ste nam pomagali dozoreti iz deklic in dečkov, v punce in fante.

Vsem ostalim osnovnošolcem, ki boste še nekaj časa drgnili šolske klopi, pa želimo, naj bo to delo čim bolj vestno – učite se od nas vseh dobrih stvari. Naj vam bo vodilo takšno, kot je bilo nam – le z vztrajnostjo in spoštovanjem se daleč pride.

Vsem želimo lep zaključek šolskega leta in še enkrat hvala za vse.

 

Učenci in učenke 9. a, 9. b in 9. c razreda

Related Images:

(Skupno 1.983 obiskov, današnjih obiskov 1)