Na šoli je potekalo tekmovanje iz znanja angleškega jezika za učence osmih in devetih razredov. Izjemno zahtevne naloge so zahtevale napredno znanje angleščine in so obsegale tri področja: bralno razumevanje, poznavanje in rabo jezika ter pisno sporočanje.

Iz osmih razredov je tekmovalo 17 učencev in učenk. Bronasto priznanje so si več kot zasluženo prislužili: Magdalena Mitrova, Liza Krvina, Ula Mur, Sara Podlesek, Erik Peternelj, Nika Grošelj, Lara Podlesek, Žana Oblak, Sara Deronja in Eva Pečelin. Magdalena, Liza, Ula, Sara, Erik, Nika in Lara so se z odličnimi rezultati uvrstili na državno tekmovanje.

Iz devetih razredov se je šolskega tekmovanja udeležilo deset tekmovalk in tekmovalcev. Bronasto priznanje na šolski stopnji so si priborili Lucija Petrovčič, Anej Antončič, Lara Jenko, Lana Bogataj in Zala Mali. Lana in Zala sta si z izvrstnima rezultatoma zagotovili mesto tudi na državnem tekmovanju iz znanja angleškega jezika.

Vsem pogumnim učenkam in učencem, ki poleg vseh šolskih obveznosti in izjemni stopnji težavnosti tekmovanja še vedno najdejo motivacijo, iskreno čestitamo in jim želimo čim več znanja in sreče na državnem tekmovanju meseca aprila.

Related Images:

(Skupno 227 obiskov, današnjih obiskov 1)